top of page

Maak Je Kledingkast Klaar voor de Dag: Simpele Tips voor een Opgeruimde Garderobe

Kun jij ’s ochtends ook niks vinden en word je gek van alle rommel in je kast? 🫠


I get it! 💫


Nadat ik vorige week weer eens flink de bezem door mijn eigen kast heb gehaald en alles netjes heb gesorteerd, weet ik weer waarom ik hier altijd zo intens gelukkig van word! Binnen 5 seconden heb ik ’s ochtends mijn outfit ready zonder dat ik 10 minuten aan het zoeken ben naar dat ene truitje dat ergens achterin de kast is beland.


Met deze 3 easy tips is jouw kast in no time ook weer heerlijk ordelijk & overzichtelijk.


💥 𝐑𝐮𝐢𝐦 𝐨𝐩: Items die je dit seizoen niet gaat dragen, zoals wollen truien of winterjassen, kunnen zo hup, uit je kast en ergens anders opgeborgen worden. Bij Ikea verkopen ze ideale tassen met een rits waarin je je items goed in op kunt bergen. Zijn er items kapot? Breng ze naar de kleermaker of probeer zelf te fixen, zo moeilijk is het niet om een knoop aan te zetten 😜


💥 𝐒𝐨𝐫𝐭𝐞𝐞𝐫: Wanneer je alles weer in je kast gaat hangen, is het handig als je items bij elkaar hangt. Alle broeken netjes bij elkaar, alle tops, jasjes, etc. Zo hangt alles lekker overzichtelijk bij elkaar en hoef je niet meer te zoeken.


💥 𝐊𝐥𝐞𝐮𝐫: Nadat je de kleding op soort hebt gehangen, kun je het ook nog sorteren op kleur. Mocht je op zoek zijn naar dat ene roze bloesje? Dan weet je binnen 1 seconde waar het zich bevindt in je kast!


Wat is jouw gouden opruimtip? Deel hem gerust in de comments, ik ben benieuwd!Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page