top of page

Leuk jou te ontmoeten

Hi!

Ik ben Elise, geef kledingadvies en verzorg graag jouw shopping sessie en closet detox. 

Mode is altijd al belangrijk voor me geweest

 

Al zo lang ik me kan herinneren ben ik bezig met stofjes en kleuren. Alles samenbrengen en zo iets nieuws creëren. Ik vind het geweldig om al mijn kennis en ervaring in te zetten om anderen te helpen aan hun droomgarderobe!

Blij zijn met je garderobe

Jong geleerd...

 

Toen ik jong was leerde mijn moeder - ze was coupeuse - mij op de naaimachine werken. Ik begon met het maken van nieuwe jurkjes voor mijn barbies en al snel ontwierp en maakte ik mijn eigen kleding. Het was voor mij een ontsnapping en ik kon me er helemaal in verliezen.

Na mijn middelbare school ging ik studeren aan het ‘Amsterdam Fashion Institute’. Daar kwam ik erachter dat ik het niet alleen ontzettend leuk vind om kleding te ontwerpen en te maken, maar vooral om dat voor iemand anders te doen.

 

Om mensen te prikkelen en te verrassen. Om iets te creëren wat anderen aantrekken en waar zij een goed gevoel door krijgen.

goed garderobe advies

Na mijn opleiding ben ik 16 jaar lang aan het werk geweest met het samenstellen, ontwerpen en produceren van collecties voor diverse grote merken. Ik reisde heel Europa door voor de leukste winkels en de nieuwste items.

 

Een prachtige tijd maar ik merk - zeker nu ik moeder geworden ben - dat ik bewuster wil leven. Ik wil andere keuzes maken en beter met onze aarde omgaan.

 

Een groot deel van de kledingindustrie past daar niet bij. Het ging me tegenstaan hoe omgegaan wordt met de mensen die de kleding produceren. En hoeveel kleding er wordt weggegooid! 

Inzicht & Bewustwording

kleding en stijladvies voor garderobe

Tijd voor verandering

Kleding en mode is nog steeds mijn grote passie. Maar ik wil het duurzamer aanpakken.

 

Mijn streven is om mensen kleding te laten kopen die echt goed bij ze past. Geen miskopen meer die ongedragen op de afvalberg belanden, maar een goede basis waarmee je oneindig veel sets kunt maken. Ik geef mijn klanten ook advies over duurzame opties, die prima te betalen zijn, zoals vintage, pre-loved kleding of merken met eerlijke grondstoffen en een productie dichter bij huis.

 

En op die manier geef ik nog steeds anderen een goed gevoel met de juiste kleding!

Wil jij graag weten hoe ik jou kan helpen jouw droomgarderobe te realiseren?

Neem vrijblijvend contact op en ik vertel je hoe ik jou kan helpen

ENDT.

ENDT.

love.your.wardrobe

De Stijlanalyse

De Stijlanalyse

Beginnen bij het begin

Nieuwe start

Nieuwe start

Optimaliseren van je kledingkast

Eerlijk advies

Eerlijk advies

Jou wensen vertalen naar kleding

Nieuwe sets

Nieuwe sets

Eindeloos combinaties maken

bottom of page