top of page

Portfolio

Een opgeruimde en overzichtelijke kast

Volop inspiratie nieuwe sets met jou eigen kleding

Weten welke kleding jou laat stralen

Overzicht
terugbrengen

Hoofddoel voor deze klant; meer rust en orde creëren in haar kast. We zijn begonnen met afscheid nemen van kleding die al jaren niet meer met plezier werden gedragen.

Met de overgebleven kleding mooie nieuwe combinaties gemaakt zodat zij zelf makkelijk toffe sets uit haar garderobe tevoorschijn kan toveren. 

Als stijladvies heb ik haar meegegeven welke kleuren zij als lente-type het beste kan dragen. Vaak kiest zij voor donkere kleuren omdat zij hier veilig in voelt. Na onze sessie heeft zij zelf een aantal mooie aanvullingen gedaan, in je raadt het al, KLEUR! Het staat haar prachtig en het is mooi te combineren met hetgeen zij al in haar kast heeft hangen. 

Persoonlijke kleurrijke basisgarderobe

Wishlist maken met ontbrekende items. Hiermee kan zij straks nog meer uit haar kast kan halen

Bevestiging dat de kleuren die zij zelf mooi vond staan ook echt het beste en passen bij haar als herfst-type. Haar gevoel klopte!

Eigen stijl hervinden

Deze klant had al tijden het gevoel dat haar kleding niet meer in haar huidige levensfase paste.

 

Ook hier zijn we begonnen de hele kast leeg te halen en alle kleding te sorteren. Items die zij nog nooit gedragen had kwamen niet meer terug in de kast maar werden verkocht via Vinted. De andere kleding waar zij niet meer gelukkig van wordt heeft ze gedoneerd aan een goed doel. Wat overbleef was een prachtige persoonlijke basisgarderobe waar zij nog jarenlang plezier heeft.

Vroeger waren haar lievelingskleuren zwart en grijs maar de laatste jaren is zij veel meer kleur gaan dragen omdat zij daar zelf veel gelukkiger van wordt. Haar probleem was wel dat ze kleur moeilijker vond om te combineren. Wij hebben dus veel kleurrijke sets gemaakt zodat het voor haar nu makkelijker is haar outfit samen te stellen. 

Tips geven hoe je zomerkleding door kunt dragen in de winter

bottom of page