top of page

WELKOM BIJ

DE STIJL (R)EVOLUTIE

Naamloos-8_edited.png

READY SET GO!

KLAAR VOOR DE SCHIJNWERPERS

Het is tijd om te schitteren en jouw stijl naar nieuwe hoogten te tillen. Samen zullen we jouw outfits een upgrade geven, zodat je altijd vol vertrouwen en met een onberispelijke uitstraling verschijnt. Dit is jouw moment om je unieke stijl te ontdekken.

Ik neem je mee op een prachtig avontuur waarin je weer plezier zult terug vinden in het samenstellen van je outfits en moeiteloos de perfecte look voor elke gelegenheid zelf kan samenstellen.

EXCLUSIEVE 1 op 1
 

JOUW PERSOONLIJKE STIJL (R)EVOLUTIE

 Lees verder om te ontdekken hoe dit traject jouw stijl  naar nieuwe hoogten zal brengen.

BE YOUR OWN ICON

Naamloos-10.png

Dit exclusieve traject is niet voor iedereen. Het is gecreëerd voor vrouwen die tijd en aandacht in zichzelf durven te investeren en die altijd in lijn willen zijn met hun kleding.

 

Want kleding is meer dan alleen wat stof en stiksels; het is kracht, het is zelfvertrouwen, het is de uitdrukking van wie je bent. Daarom is het zo belangrijk dat jouw kleding dat extra beetje magie toevoegt.

En als drukke moeder met vaak een overvolle agenda, begrijp ik als geen ander, dat het leven soms hectisch kan zijn, en dat je weinig tijd hebt om je te verdiepen in kleding.

 

Als je de wens koestert om er altijd stijlvol en eigentijds uit te zien zonder gedoe, dan is dit meer dan alleen een aanbod. Het is een belofte om je daar waar nodig te ondersteunen, zodat je altijd met een zelfverzekerde uitstraling de wereld tegemoet kunt treden, zonder dat je nog meer kostbare tijd hoeft te verspillen voor je kledingkast.

B ELISE-56_edited.jpg

Even voorstellen! Ik ben Elise van der Endt, Personal stylist & Wardrobe builder en ben gepassioneerd door de kracht van stijl en zelfexpressie.

 

Gedurende de afgelopen jaren heb ik opgemerkt dat voor veel van mijn klanten een snelle upgrade van hun garderobe een echte "quick fix" kan zijn.

 

Echter, ik geloof dat ware transformatie begint bij het leggen van een stevige basis. Samen met mijn klanten werk ik aan het opbouwen van die basis, waardoor we merken dat de resultaten niet alleen direct zichtbaar zijn, maar ook blijvend en betekenisvol.

Hi!

De stijl (r)evolutie van....

Het was voor mij altijd een uitdaging om mezelf te kleden, vooral voor mijn werk, waar netjes voor de dag komen een must is. Maar vaak voelde het alsof mijn kleding niet echt bij me paste. Dat veranderde allemaal toen ik mijn shopping sessie met Elise had.

Ik stond werkelijk versteld van wat er gebeurde. Elise liet me items zien die ik normaal gesproken niet eens zou oppakken in de winkel, maar ze stonden me verrassend mooi. Het was alsof ze mijn persoonlijke stijl tot leven bracht en me hielp ontdekken wat echt bij me past.

Sinds die dag op het werk heb ik nog nooit zoveel complimenten ontvangen over mijn kleding.

Rachel, 34 jaar, Sales Manager 

foto klant review Rachel

Al een tijdje voelde ik dat mijn kledingkast niet meer bij me paste, maar ik kon nooit precies mijn vinger op de zere plek leggen.

Dat alles veranderde met de sessie met Elise. Het was ronduit verhelderend. Elise bracht niet alleen duidelijkheid en rust terug in mijn kast maar liet mij ook zien welke kleding echt wat voor mij doet. Dat heeft mijn zelfvertrouwen en uitstraling een enorme boost gegeven.

Marcia, 43 jaar, Graphic designer

foto klant recencie Marcia.png

Elise snapt het! Ze is persoonlijk en professioneel. Door een paar dingen te vragen en mee te kijken in mijn kast, zag ze als snel wat er in mijn garderobe ontbrak. Goede basics en KLEUR!

 

Door het stijladvies wist ik welke kant op te gaan. Dat heeft mij enorm geholpen bij mijn nieuwe aankopen. Laatst kreeg ik zelfs een compliment van mijn 6-jarige zoon!

Wendy, 46 jaar, HR Adviseur

happy customer Wendy
banner 2.png

The Journey

Closet Detox

Laten we onze reis beginnen met een diepgaande evaluatie van jouw huidige garderobe. Samen zullen we zorgvuldig beslissen welke stukken mogen blijven en welke klaar zijn om afscheid van te nemen. Deze stap geeft ons een kristalhelder inzicht in wat er nog ontbreekt in jouw kast, zodat we kunnen bouwen.

Personal Shopping

We gaan samen een dagdeel shoppen in een inspirerende stad in Nederland. Hier gaan we op jacht naar kledingstukken die perfect bij jouw stijl passen. Tijdens onze shoppingmiddag wordt je niet alleen stijlvoller, maar geniet je ook van een heerlijke lunch.

Mix & Match

Na onze shoppingervaring kom ik bij jou thuis. We gaan door je nieuwe aankopen en ik laat je zien hoe je ze kunt combineren om verbluffende outfits te creëren met je huidige garderobe. Alles wordt gefotografeerd en in een stylebook opgenomen, zodat je altijd een referentie hebt om op terug te vallen.

Stijlboek

Zoals je al hebt kunnen lezen, ontvang je een uitgebreid stijlboek als onmisbare aanvulling. In dit waardevolle naslagwerk kun je te allen tijde teruggrijpen naar alles wat we hebben besproken en vind je moeiteloos al onze prachtig gefotografeerde outfitcombinaties. Het is jouw persoonlijke stijlgids, altijd beschikbaar om jouw (r)evolutie te ondersteunen.

Maar we zijn er nog niet.....

3 maanden lang 

Iedere maand een boeiend webinars en/of live-event! Ontdek elke maand interessante onderwerpen die gericht zijn op lifestyle en presentatie. Laat je nieuwsgierigheid prikkelen en meld je aan voor  inspirerende sessies.

Style up-date

Elke maand wordt jouw persoonlijke Pinterest-bord verrijkt met exclusieve stijlinspiratie, speciaal voor jou geselecteerd. Dit kan volledig op maat worden gemaakt, inclusief speciale verzoeken voor bijvoorbeeld presentaties, fotoshoots, zakenreizen of vakanties.

Shoplijst

Aan het eind van ons traject, ontvang je per mail een gloednieuwe lijst met zorgvuldig geselecteerde aanvullingen. Deze items zijn specifiek afgestemd op jouw bestaande garderobe, zodat je moeiteloos je stijl kunt blijven upgraden en uitbreiden. 

upgrade speciaal
voor trailblazers

Voor alle enthousiasten Trailblazers die vóór 15-10-23 laten weten, "Ja, ik doe mee en ga dit avontuur aan!" heb ik een heerlijke verrassing in petto. Als blijk van waardering krijg je een gratis upgrade. En neem ik je mee voor een onvergetelijke winkeldag in het prachtige Antwerpen, een stad die bekend staat om zijn modescene en waar je de hele dag wordt verwend met heerlijke culinaire onderbrekingen. 

c5183911-cfc7-4932-b335-10046c10fd2f.jpg

Jouw exclusieve 1 op 1
stijl (r)evolutie is tijdelijk beschikbaar voor 

 €1999,- 

in 3 termijnen betalen mogelijk

Dit jaar heb ik nog 3 plekken beschikbaar.  Wil jij dit jaar nog een STIJL (R)EVOLUTIE, wacht dan niet te lang.

Ready for take-off?

Stuur mij een email en ik neem zsm contact met je op

Benieuwd naar het first class traject welke ik volgende week ga lanceren? 

3 maanden lang wordt je verrast met een heel tof programma gericht op lifestyle & Presentatie. 

Personal Shopping

We gaan samen 2 uur shoppen in een inspirerende stad in Nederland. Hier gaan we op jacht naar een aantal fantastische kledingstukken speciaal voor jou.

3 maanden lang 

Iedere maand een boeiend webinars en/of live-event! Ontdek elke maand interessante onderwerpen die gericht zijn op lifestyle en presentatie. Laat je nieuwsgierigheid prikkelen en meld je aan voor deze inspirerende sessies.

Moodboard

Na onze winkelsessie ontvang je een op maat gemaakt moodboard dat perfect aansluit op jouw unieke stijl. Dit moodboard is jouw persoonlijke bron van inspiratie en helpt je bij het creëren van een onderscheidende look.

Style up-date

Elke maand wordt jouw persoonlijke Pinterest-bord verrijkt met exclusieve stijlinspiratie, speciaal voor jou geselecteerd. 

 vanaf volgende week beschikbaar 

 Betaal €199,- per maand. Of profiteer van een exclusieve aanbieding en bespaar door in één keer €549,- over te maken. 

Wil jij hier volgende week meer over horen? Stuur mij dan een mailtje en je bent als eerste op de hoogte.

bottom of page