top of page
B ELISE-56.jpg

Ready for whatever

Welkom bij een revolutie in jouw kledingkast!

Ben jij klaar om moeiteloos stijlvol te zijn, zonder dat je je ooit nog zorgen hoeft te maken over wat je moet dragen?

 

Dan ben je op de juiste plek. Ik ben Elise van der Endt van ENDT.love.your.wardrobe, jouw persoonlijke styliste en ik bied je een compleet ontzorgend pakket om je kledingkast altijd up-to-date en perfect op jou afgestemd te hebben. 

Exclusieve 1 op 1
Stijlevolutie

Jouw Persoonlijke Stijlevolutie

Kleding is meer dan alleen stof en stiksels; het is kracht, het is zelfvertrouwen, het is de uitdrukking van wie je bent

Dit exclusieve pakket is niet zomaar iets. Het is liefdevol gecreëerd voor vrouwen die de moed hebben om in zichzelf te investeren en die altijd in lijn willen zijn met hun kleding.

 

Want kleding meer dan alleen wat stof en stiksels; het is kracht, het is zelfvertrouwen, het is de uitdrukking van wie je bent. Daarom is het zo belangrijk dat jouw kleding dat extra beetje magie toevoegt.

Ik begrijp als geen ander, dat het leven soms hectisch kan zijn, en dat je weinig tijd hebt om je te verdiepen in kleding. Als je de wens koestert om er altijd stijlvol en eigentijds uit te zien zonder gedoe, dan is dit meer dan alleen een aanbod. Het is een belofte om je daar waar nodig te ondersteunen, zodat je altijd met een zelfverzekerde uitstraling de wereld tegemoet kunt treden, zonder dat je kostbare tijd hoeft te verspillen voor je kledingkast.

ELISE-69.jpg

Ik geloof in het opbouwen van een persoonlijke en langdurige band met mijn klanten. Door onze samenwerking leer ik jou en je stijl door en door kennen, zodat ik altijd de perfecte items voor je kan vinden.
 

“Elise heeft me inzicht gegeven en meer vertrouwen hoe ik mij iedere dag krachtig en zelfverzekerd kan kleden"

Cecile 28 jaar, Rotterdam

“Elise heeft me inzicht gegeven en meer vertrouwen hoe ik mij iedere dag krachtig en zelfverzekerd kan kleden"

Cecile 28 jaar, Rotterdam

Wat houdt dit in voor jou en je kast?

Closet Detox:

Shopping

Mix & Match

 Seizoensupdates

We beginnen met een grondige evaluatie van je huidige garderobe. Samen beslissen we welke stukken moeten blijven en welke kunnen vertrekken. Dit geeft ons een duidelijk beeld van wat er ontbreekt in jouw kast.

We gaan samen naar Antwerpen, een stad die bekend staat om zijn modescene. Hier gaan we op jacht naar kledingstukken die perfect bij jouw stijl passen. Tijdens onze shoppingmiddag wordt je niet alleen stijlvoller, maar geniet je ook van een heerlijke lunch op mijn kosten.

Na onze shoppingervaring kom ik bij jou thuis. We gaan door je nieuwe aankopen en ik laat je zien hoe je ze kunt combineren om verbluffende outfits te creëren. Alles wordt gefotografeerd en in een stylebook opgenomen, zodat je altijd een referentie hebt om op terug te vallen.

Je ontvangt een half jaar lang elke 2 maanden per mail (met linkjes, wel zo handig) een zorgvuldig samengestelde set van 15 items, speciaal uitgekozen om jouw persoonlijke kast aan te vullen. Geen paniek meer, want je hebt altijd de perfecte kleding bij de hand.

I'm ready

Laten we een kennismakingscall inplannen 

Thanks for submitting!

bottom of page